ZUPA SŁODOWNIKÓW

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
25 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Deser
Autor
Opublikowano
1,00 l
Mleko
5,00 dag
Kakao
9,00 dag
Migdały
7,00 szt.
Żółtko
0,09 l
Rum
1,00 łyżka
Cukier waniliowy
1,00 l Mleko5,00 dag Kakao9,00 dag Migdały7,00 szt. Żółtko0,09 l Rum1,00 łyżka Cukier waniliowy
ZUPA SŁODOWNIKÓW
  1. Zagotować mleko z kakao i cukrem, dodać cukier wanilinowy i migdały (bez skóry) pokrojone w słupki.
  2. Zupę zestawić z ognia, dodać rum i zaciągnąć żółtkami. Podawać z groszkiem ptysiowym.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*