ZUPA GALAS

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
15 minut
Czas gotowania
10 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Śniadanie
Autor
Opublikowano
30,00 dag
Jabłko
12,00 dag
Śmietana
1,50 l
Woda
30,00 dag Jabłko12,00 dag Śmietana1,50 l Woda
ZUPA GALAS
  1. Jabłka obrać, pokroić w ćwiartki, wyjąć gniazda nasienne, zalać gorącą wodą i gotować do miękkości.
  2. Po ugotowania przetrzeć przez sito, posolić, doprawić śmietaną, zagotować. Podawać z ziemniakami.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*