ZUPA CHLEBOWA

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
60 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Obiad
Autor
Opublikowano
1,00 l
Rosół
0,05 l
Wino czerwone
6,00 dag
Ser twardy
9,00 dag
Chleb razowy
0,50 dag
Masło
1,00 łyżka
Cukier
1,00 l Rosół0,05 l Wino czerwone6,00 dag Ser twardy9,00 dag Chleb razowy0,50 dag Masło1,00 łyżka Cukier
ZUPA CHLEBOWA
  1. Chleb razowy pokroić w kostkę, usmażyć na maśle i wrzucić do rosołu.
  2. Następnie wlać wino czerwone i całość posypać tartym serem. Można też do zupy dodać kieliszek karmelu, aby miała lepszy smak i ładniejszy kolor.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*