SZNYCLE PO WILANOWSKU

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
15 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Obiad
Autor
Opublikowano
1,00 szt.
Jajko
50,00 dag
Wieprzowina bez kości
5,00 dag
Pasztet z drobiu
1,50 dag
Bułka tarta
8,00 dag
Smalec
1,00 szt. Jajko50,00 dag Wieprzowina bez kości5,00 dag Pasztet z drobiu1,50 dag Bułka tarta8,00 dag Smalec
SZNYCLE PO WILANOWSKU
  1. Mięso podzielić na porcje, rozbić, posolić.
  2. Każdą porcję posmarować pasztetem z obu stroń, umoczyć w jajku, posypać bułką tartą i smażyć na smalcu pod przykryciem. Podawać z ziemniakami.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*