SOS CHRZANOWY Z JABŁKAMI

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
10 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Przekąska
Autor
Opublikowano
0,40 l
Woda
25,00 dag
Jabłko
1,00 dag
Chrzan tarty
1,00 dag
Mąka
1,00 dag
Cytryna
0,40 l Woda25,00 dag Jabłko1,00 dag Chrzan tarty1,00 dag Mąka1,00 dag Cytryna
SOS CHRZANOWY Z JABŁKAMI
  1. Ugotowane, obrane, wydrążone jabłka przetrzeć przez sito, zaprawić mąką, zagotować.
  2. Następnie dodać cukier, utarty chrzan i wycisnąć sok z cytryny; można dodać łyżkę rosołu. Podawać zimny lub gorący do mięs.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*