PAPRYKA NADZIEWANA WARZYWAMI

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
20 minut
Czas gotowania
40 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Kolacja
Autor
Opublikowano
6,00 dag
Pasta pomidorowa
30,00 dag
Seler
30,00 dag
Pietruszka
30,00 dag
Marchew
12,00 szt.
Papryka
10,00 dag
Olej słonecznikowy
10,00 dag
Utarty żółty ser
6,00 dag Pasta pomidorowa30,00 dag Seler30,00 dag Pietruszka30,00 dag Marchew12,00 szt. Papryka10,00 dag Olej słonecznikowy10,00 dag Utarty żółty ser
PAPRYKA NADZIEWANA WARZYWAMI
  1. Warzywa umyć, obrać, opłukać, drobno pokrajać. Udusić z dodatkiem połowy oleju, wymieszać z pastą pomidorową i utartym żółtym serem.
  2. Warzywa umyć, obrać, opłukać, drobno pokrajać. Udusić z dodatkiem połowy oleju, wymieszać z pastą pomidorową i utartym żółtym serem.
  3. Przygotowane w ten sposób strąki napełnić nadzieniem warzywnym, następnie ułożyć w rondlu, ściśle jeden obok drugiego, podlać pozostałym olejem i udusić do miękkości. Podawać z dodatkiem ziemniaków gotowanych lub pieczonych.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*