- Czas przygotowania
- 20 minut
- Czas gotowania
- 40 minut
- Poziom trudności
- łatwy
- Porcje
- 4 osoby
- Posiłek
- Kolacja
- Autor
- Opublikowano
- 11 marca 2017
- 6,00 dag
- Pasta pomidorowa
- 30,00 dag
- Seler
- 30,00 dag
- Pietruszka
- 30,00 dag
- Marchew
- 12,00 szt.
- Papryka
- 10,00 dag
- Olej słonecznikowy
- 10,00 dag
- Utarty żółty ser
- Warzywa umyć, obrać, opłukać, drobno pokrajać. Udusić z dodatkiem połowy oleju, wymieszać z pastą pomidorową i utartym żółtym serem.
- Warzywa umyć, obrać, opłukać, drobno pokrajać. Udusić z dodatkiem połowy oleju, wymieszać z pastą pomidorową i utartym żółtym serem.
- Przygotowane w ten sposób strąki napełnić nadzieniem warzywnym, następnie ułożyć w rondlu, ściśle jeden obok drugiego, podlać pozostałym olejem i udusić do miękkości. Podawać z dodatkiem ziemniaków gotowanych lub pieczonych.
Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!