LEGUMINA Z JABŁEK

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
20 minut
Czas gotowania
50 minut
Poziom trudności
średni
Porcje
4 osoby
Posiłek
Deser
Autor
Opublikowano
100,00 dag
Jabłko
0,03 l
Rum
2,50 dag
Cukier
100,00 dag Jabłko0,03 l Rum2,50 dag Cukier
LEGUMINA Z JABŁEK
  1. Jabłka obrać i wydrążyć gniazda nasienne, wsypać w otwór cukier, wlać rum i po wierzchu posypać posiekaną skórką z pomarańczy.
  2. Włożyć do żaroodpornego naczynia i powoli zapiec w piekarniku.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*