KOTLETY MIELONE KASZUBSKIE

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Czas przygotowania
15 minut
Czas gotowania
20 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Obiad
Autor
Opublikowano
30,00 dag
Boczek świeży
25,00 dag
Filet z dorsza
4,00 dag
Smalec
1,00 szt.
Jajko
5,00 dag
Bułka czerstwa
2,00 dag
Bułka tarta
1,00 łyżka
Majeranek
KOTLETY MIELONE KASZUBSKIE
  1. Rybę, boczek i bułkę (namoczoną w mleku i odciśniętą) zemleć, dodać jajko i przyprawy, dokładnie wymieszać.
  2. Formować owalne kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na smalcu. Podawać z ziemniakami.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*