KOTLETY GRZYBOWE

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
25 minut
Czas gotowania
30 minut
Poziom trudności
średni
Porcje
6 osoby
Posiłek
Obiad
Autor
Opublikowano
100,00 dag
Grzyby świeże
4,00 szt.
Jajko
8,00 dag
Cebula
10,00 dag
Tłuszcz
100,00 dag Grzyby świeże4,00 szt. Jajko8,00 dag Cebula10,00 dag Tłuszcz
KOTLETY GRZYBOWE
  1. Grzyby gotować przez pół godziny. Ugotowane grzyby drobno posiekać, dodać bułkę uprzednio namoczoną i odciśniętą, 2 żółtka, drobno posiekaną cebulę przesmażoną na tłuszczu, bułkę tartą, sól, pieprz oraz ubitą pianę.
  2. Całość lekko wymieszać. Z masy formować kotlety, maczać w rozmieszanych jajkach, obtaczać w bułce tartej, smażyć na tłuszczu. Podawać z ziemniakami.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*