KAPUSTA KWASZONA Z GRZYBAMI

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
30 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Kolacja
Autor
Opublikowano
75,00 dag
Kapusta kwaszona
2,00 dag
Grzyby suszone
10,00 dag
Cebula
10,00 dag
Boczek świeży
1,00 dag
Mąka
1,00 łyż.
Cukier
1,00 łyż.
Kminek
KAPUSTA KWASZONA Z GRZYBAMI
  1. Kapustę zalać niewielką ilością wody, dodać kminek, sól, cukier i gotować do miękkości.
  2. Oddzielnie ugotować grzyby z cebulą i pieprzem. Dodać do kapusty wywar z grzybów i drobno pokrojone grzyby.
  3. Boczek pokroić w paski i usmażyć. Sporządzić zasmażkę z mąki i boczku, dodać do kapusty.
  4. Podawać do dań mięsnych lub jako samodzielne danie.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*