JAJECZNICA PO BACOWSKU

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
5 minut
Czas gotowania
5 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Śniadanie
Autor
Opublikowano
8,00 szt.
Jajko
8,00 dag
Słonina
4,00 dag
Oscypek
0,08 l
Mleko
12,00 dag
Bułka
8,00 szt. Jajko8,00 dag Słonina4,00 dag Oscypek0,08 l Mleko12,00 dag Bułka
JAJECZNICA PO BACOWSKU
  1. Słoninę pokroić w drobną kostkę, stopić. Pokrojony w drobną kostkę chleb lub bułkę wrzucić do słoniny, lekko zarumienić.
  2. Jajka rozmieszać z mlekiem i startym oscypkiem, wlać do grzanek, posolić, smażyć na wolnym ogniu mieszając.
  3. Podawać posypane posiekaną natką pietruszki.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*