- Czas przygotowania
- 15 minut
- Czas gotowania
- 20 minut
- Poziom trudności
- łatwy
- Porcje
- 4 osoby
- Posiłek
- Obiad
- Autor
- Opublikowano
- 23 maja 2017
- 30,00 dag
- Boczek świeży
- 25,00 dag
- Filet z dorsza
- 4,00 dag
- Smalec
- 1,00 szt.
- Jajko
- 5,00 dag
- Bułka czerstwa
- 2,00 dag
- Bułka tarta
- 1,00 łyżka
- Majeranek
- Rybę, boczek i bułkę (namoczoną w mleku i odciśniętą) zemleć, dodać jajko i przyprawy, dokładnie wymieszać.
- Formować owalne kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na smalcu. Podawać z ziemniakami.
Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!