- Czas przygotowania
- 25 minut
- Czas gotowania
- 30 minut
- Poziom trudności
- średni
- Porcje
- 4 osoby
- Posiłek
- Obiad
- Autor
- Opublikowano
- 26 kwietnia 2017
- Jajko rozmieszać, dodać mleko zmieszane z wodą i mąką, posolić i dokładnie wymieszać. Usmażyć 10 naleśników.
- Na oliwie udusić cebulę pokrojoną w drobną kostkę, kiełbasę i pieczarki pokrojone w paski, doprawić do smaku solą i pieprzem.
- Naleśniki posmarować przygotowanym farszem (4,5 dag oliwy, 8 dag cebuli, 20 dag kiełbasy, 20 dag pieczarek), zwinąć lub złożyć, ułożyć w rondlu, skropić rozpuszczonym masłem, posypać startym serem, zapiec w piekarniku.
Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!