BEFSZTYK Z POLĘDWICY PO STAROPOLSKU

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Czas przygotowania
20 minut
Czas gotowania
10 minut
Poziom trudności
średni
Porcje
4 osoby
Posiłek
Obiad
Autor
Opublikowano
50,00 dag
Polędwica
1,50 dag
Grzyby suszone
25,00 dag
Pieczarki
20,00 dag
Margaryna
8,00 dag
Cebula
0,10 l
Wino białe wytrawne
BEFSZTYK Z POLĘDWICY PO STAROPOLSKU
  1. Grzyby suszone ugotować, pokroić w paski. Pieczarki pokroić i usmażyć. Z polędwicy uformować befsztyki, usmażyć wraz z pokrojoną cebulą.
  2. Befsztyki z cebulą przełożyć do rondla, dodać pokrojone grzyby wraz z wywarem, usmażone pieczarki, wino i chwilę dusić. Podawać z ziemniakami.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*