ZUPA Z SERWATKI

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
50 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Obiad
Autor
Opublikowano
1,00 l
Serwatka
20,00 dag
Kasza jaglana
12,00 dag
Śmietana
1,00 dag
Mąka
50,00 dag
Ziemniaki
1,00 łyżka
Cukier
1,00 szt.
Natka pietruszki
1,00 l Serwatka20,00 dag Kasza jaglana12,00 dag Śmietana1,00 dag Mąka50,00 dag Ziemniaki1,00 łyżka Cukier1,00 szt. Natka pietruszki
ZUPA Z SERWATKI
  1. Kaszę jaglaną ugotować w wodzie do miękkości.
  2. Następnie zalać ją serwatką, dodać śmietanę rozmąconą z mąką, zagotować.
  3. Doprawić solą, cukrem, dodać koper lub natkę pietruszki.
  4. Ziemniaki ugotować osobno, pokroić w kostkę lub plasterki, rozłożyć na talerze, zalać zupą.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*