ZUPA Z MAKU

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
15 minut
Czas gotowania
30 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Kolacja
Autor
Opublikowano
20,00 dag
Mak
2,00 dag
Migdały
2,00 l
Mleko
12,00 dag
Makaron
1,00 łyżka
Cynamon
20,00 dag Mak2,00 dag Migdały2,00 l Mleko12,00 dag Makaron1,00 łyżka Cynamon
ZUPA Z MAKU
  1. Mak moczyć w zimnej wodzie przez 12 godzin.
  2. Następnie sparzyć wrzącą wodą, utrzeć w makutrze, dodać migdały i trochę cynamonu.
  3. W mleku ugotować makaron, dodać utarty mak. Całość zagotować.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*