ZUPA WIELKANOCNA

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
20 minut
Czas gotowania
50 minut
Poziom trudności
średni
Porcje
4 osoby
Posiłek
Obiad
Autor
Opublikowano
5,00 szt.
Jajko
0,25 l
Żur
1,25 l
Woda
25,00 dag
Włoszczyzna
25,00 dag
Mięso wieprzowe bez kości
25,00 dag
Kiełbasa biała
25,00 dag
Ser biały
12,00 dag
Śmietana
1,00 szt.
Ząbek czosnku
5,00 szt. Jajko0,25 l Żur1,25 l Woda25,00 dag Włoszczyzna25,00 dag Mięso wieprzowe bez kości25,00 dag Kiełbasa biała25,00 dag Ser biały12,00 dag Śmietana1,00 szt. Ząbek czosnku
ZUPA WIELKANOCNA
  1. Z mięsa, kiełbasy i włoszczyzny ugotować wywar, przecedzić.
  2. Ugotowane mięso i warzywa pokroić w kostkę, włożyć do wywaru, dodać żur, pokrojoną w kostkę kiełbasę i ser biały, ugotowane na twardo, pokrojone w kostkę jajka oraz roztarty czosnek, posolić
  3. Dodać śmietanę, zagotować.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*