- Czas przygotowania
- 20 minut
- Czas gotowania
- 50 minut
- Poziom trudności
- średni
- Porcje
- 4 osoby
- Posiłek
- Obiad
- Autor
- Opublikowano
- 7 maja 2017
- 5,00 szt.
- Jajko
- 0,25 l
- Żur
- 1,25 l
- Woda
- 25,00 dag
- Włoszczyzna
- 25,00 dag
- Mięso wieprzowe bez kości
- 25,00 dag
- Kiełbasa biała
- 25,00 dag
- Ser biały
- 12,00 dag
- Śmietana
- 1,00 szt.
- Ząbek czosnku
- Z mięsa, kiełbasy i włoszczyzny ugotować wywar, przecedzić.
- Ugotowane mięso i warzywa pokroić w kostkę, włożyć do wywaru, dodać żur, pokrojoną w kostkę kiełbasę i ser biały, ugotowane na twardo, pokrojone w kostkę jajka oraz roztarty czosnek, posolić
- Dodać śmietanę, zagotować.
Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!