- Czas przygotowania
- 10 minut
- Czas gotowania
- 10 minut
- Poziom trudności
- łatwy
- Porcje
- 4 osoby
- Posiłek
- Przekąska
- Autor
- Opublikowano
- 1 maja 2017
- 10,00 dag
- Porzeczki
- 10,00 dag
- Agrest
- 10,00 dag
- Maliny
- 10,00 dag
- Wiśnie
- 10,00 dag
- Śliwki świeże
- 0,40 l
- Woda
- 12,00 dag
- Mąka ziemniaczana
- 1,00 łyżka
- Kwasek cytrynowy
- Owoce ugotować w wodzie, przetrzeć przez sito, doprawić cukrem do smaku, dodać kwasek cytrynowy.
- Mąkę ziemniaczaną rozmieszać z zimną wodą, wlać do gotującego się sosu. Podawać zimny lub gorący do legumin.
Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!