ŚLEDZIE Z KMINKIEM I ŚMIETANĄ

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
10 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Obiad
Autor
Opublikowano
50,00 dag
Śledź solony
50,00 dag
Śmietana
1,00 dag
Mąka
0,50 dag
Kminek
50,00 dag Śledź solony50,00 dag Śmietana1,00 dag Mąka0,50 dag Kminek
ŚLEDZIE Z KMINKIEM I ŚMIETANĄ
  1. Śmietanę wymieszać z mąką, dodać kminek, zagotować na parze.
  2. Wymoczone śledzie oczyścić z ości, obrać ze skóry, włożyć do sporządzonego ze śmietany, mąki i kminku sosu i przez parę minut gotować na parze. Podawać z ziemniakami z wody.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*