SAPKA

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
10 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
2 osoby
Posiłek
Obiad
Autor
Opublikowano
25,00 dag
Mąka
0,20 l
Woda
8,00 dag
Boczek wędzony
25,00 dag Mąka0,20 l Woda8,00 dag Boczek wędzony
SAPKA
  1. Mąkę wsypać do wrzącej, osolonej wody.
  2. Ugotować, wyłożyć na talerze.
  3. Podawać polaną pokrojonym, smażonym boczkiem.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*