SAŁATKA Z TWAROGU I RZODKIEWEK

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
15 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Przekąska
Autor
Opublikowano
50,00 dag
Sera twarogowego
3,00 szt.
Pęczki rzodkiewek
3,00 łyżka
Posiekanego szczypiorku
0,70 Szklanki
Śmietany
1,00 szczypt
Soli
50,00 dag Sera twarogowego3,00 szt. Pęczki rzodkiewek3,00 łyżka Posiekanego szczypiorku0,70 Szklanki Śmietany1,00 szczypt Soli
SAŁATKA Z TWAROGU I RZODKIEWEK
  1. Dokładnie umytą rzodkiewkę pokrajać w plasterki. Młodych środkowych listków nie odrzucać, lecz drobno posiekać.
  2. Ser twarogowy pokrajać w kostkę, wymieszać z rzodkiewką, szczypiorkiem i śmietaną. Przyprawić do smaku solą

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*