PAMUŁA ŚLIWKOWA

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
15 minut
Czas gotowania
30 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Kolacja
Autor
Opublikowano
50,00 dag
Śliwki świeże
12,00 dag
Śmietana
1,00 dag
Mąka
1,50 l
Woda
1,00 łyżka
Cynamon
4,00 szt.
Goździk
1,00 łyżka
Cukier
50,00 dag Śliwki świeże12,00 dag Śmietana1,00 dag Mąka1,50 l Woda1,00 łyżka Cynamon4,00 szt. Goździk1,00 łyżka Cukier
PAMUŁA ŚLIWKOWA
  1. Śliwki rozgotować w wodzie z cynamonem i goździkami.
  2. Przetrzeć, zaprawić śmietaną i mąką, zagotować. Podawać z grzankami lub ziemniakami.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*