OPIEKANKI Z PĘCAKU

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
30 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Kolacja
Autor
Opublikowano
20,00 dag
Pęcak
1,00 szt.
Jajko
2,00 dag
Bułka tarta
10,00 dag
Smalec
20,00 dag Pęcak1,00 szt. Jajko2,00 dag Bułka tarta10,00 dag Smalec
OPIEKANKI Z PĘCAKU
  1. Pęcak ugotować, a gdy ostygnie, zemleć. Dodać do niego jajko, sól, całość wymieszać.
  2. Wyrobić sznycelki (placuszki), obtoczyć je w bułce tar tej i smażyć.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*