- Czas przygotowania
- 10 minut
- Czas gotowania
- 60 minut
- Poziom trudności
- średni
- Porcje
- 4 osoby
- Posiłek
- Deser
- Autor
- Opublikowano
- 11 maja 2017
- 10,00 dag
- Kasza kukurydziana
- 4,00 szt.
- Jajko
- 10,00 dag
- Cukier
- 12,00 dag
- Ser twarogowy
- 15,50 dag
- Śmietana
- 1,00 szt.
- Skórka z cytryny
- Utrzeć żółtka z cukrem, dodać przetarty przez sito ser twarogowy (nie- kwaśny), śmietanę, kaszę, startą skórkę z cytryny.
- Całość wymieszać, dodać ubitą pianę z białek i znów lekko wymieszać. Piec w gorącym piekarniku około 60 minut.
Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!