KRASZANKA PO KURPIOWSKU

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
40 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Kolacja
Autor
Opublikowano
150,00 dag
Ziemniaki
15,00 dag
Boczek surowy
15,00 dag
Cebula
1,00 szt.
Liść laurowy
1,00 szt.
Ziele angielskie
150,00 dag Ziemniaki15,00 dag Boczek surowy15,00 dag Cebula1,00 szt. Liść laurowy1,00 szt. Ziele angielskie
KRASZANKA PO KURPIOWSKU
  1. Ziemniaki i cebulę pokroić w plasterki. Boczek pokroić w kostkę i przysmażyć.
  2. Część boczku włożyć do rondla, dodać pokrojone ziemniaki, obłożyć cebulą i resztą boczku, dodać przyprawy. Dusić do miękkości.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*