KARP W PIWIE

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
20 minut
Czas gotowania
40 minut
Poziom trudności
średni
Porcje
4 osoby
Posiłek
Obiad
Autor
Opublikowano
135,00 dag
Karp
1,00 dag
Mąka
15,00 dag
Masło
8,00 dag
Cebula
5,00 dag
Seler
6,00 dag
Pietruszka
10,00 dag
Pieczarki
0,20 l
Piwo jasne
135,00 dag Karp1,00 dag Mąka15,00 dag Masło8,00 dag Cebula5,00 dag Seler6,00 dag Pietruszka10,00 dag Pieczarki0,20 l Piwo jasne
KARP W PIWIE
  1. Karpia sfiletować, wyporcjować, posolić, oprószyć mąką, solą, pieprzem, obsmażyć na części masła.
  2. Warzywa pokroić w paski, poddusić na reszcie masła do miękkości. Zalać je piwem.
  3. Do warzyw włożyć porcje usmażonego karpia i razem dusić około 15 minut. Podawać z ziemniakami.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*