JAGŁY

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
20 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Kolacja
Autor
Opublikowano
50,00 dag
Kasza jaglana
1,50 l
Mleko
2,00 dag
Masło
2,50 dag
Cukier
10,00 dag
Śliwki suszone
50,00 dag Kasza jaglana1,50 l Mleko2,00 dag Masło2,50 dag Cukier10,00 dag Śliwki suszone
JAGŁY
  1. Kaszę jaglaną sparzyć wrzącą wodą, przepłukać zimną wodą, osączyć na sicie, wsypać na gotujące się mleko.
  2. Dodać masło, cukier, opłukane suszone śliwki bez pestek i gotować na wolnym ogniu.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*