FASOLKA SZPARAGOWA Z JABŁKAMI

Rating: 2.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Czas przygotowania
20 minut
Czas gotowania
15 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Obiad
Autor
Opublikowano
75,00 dag
Fasolka szparagowa
25,00 dag
Jabłko
1,00 dag
Bułka tarta
4,00 dag
Masło
1,00 dag
Natka pietruszki
75,00 dag Fasolka szparagowa25,00 dag Jabłko1,00 dag Bułka tarta4,00 dag Masło1,00 dag Natka pietruszki
FASOLKA SZPARAGOWA Z JABŁKAMI
  1. Fasolę obrać z włókien, pokroić na kawałki, ugotować w osolonej i ocukrzonej wodzie.
  2. Po ugotowaniu fasolę odcedzić. Jabłka obrać, zetrzeć na grubej tarce, dodać do odcedzonej fasoli i wymieszać.
  3. Dodać bułkę tartą przesmażoną na maśle. Podawać posypaną posiekaną natką pietruszki.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*