- Czas przygotowania
- 20 minut
- Czas gotowania
- 10 minut
- Poziom trudności
- średni
- Porcje
- 4 osoby
- Posiłek
- Obiad
- Autor
- Opublikowano
- 13 kwietnia 2017
- 50,00 dag
- Polędwica
- 1,50 dag
- Grzyby suszone
- 25,00 dag
- Pieczarki
- 20,00 dag
- Margaryna
- 8,00 dag
- Cebula
- 0,10 l
- Wino białe wytrawne
- Grzyby suszone ugotować, pokroić w paski. Pieczarki pokroić i usmażyć. Z polędwicy uformować befsztyki, usmażyć wraz z pokrojoną cebulą.
- Befsztyki z cebulą przełożyć do rondla, dodać pokrojone grzyby wraz z wywarem, usmażone pieczarki, wino i chwilę dusić. Podawać z ziemniakami.
Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!