ZUPA ORZECHOWA

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
40 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Kolacja
Autor
Opublikowano
1,00 l
Rosół
12,00 dag
Śmietana
20,00 dag
Orzechy
2,00 szt.
Żółtko
1,00 łyżka
Cukier
1,00 l Rosół12,00 dag Śmietana20,00 dag Orzechy2,00 szt. Żółtko1,00 łyżka Cukier
ZUPA ORZECHOWA
  1. Orzechy utrzeć i zmieszać ze śmietaną.
  2. Rosół zaciągnąć żółtkami i masą orzechową, dodać sól, pieprz, cukier. Podawać z groszkiem ptysiowym.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*