POLEWKA PIWNA

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
25 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Przekąska
Autor
Opublikowano
1,00 l
Piwo jasne
15,00 dag
Chleb razowy
50,00 dag
Ser twarogowy
25,00 dag
Śmietana
1,00 l Piwo jasne15,00 dag Chleb razowy50,00 dag Ser twarogowy25,00 dag Śmietana
POLEWKA PIWNA
  1. Piwo wlać do emaliowanego garnka, podgrzać, dodać sól, cukier, pokrojony w kostkę, podsuszony chleb.
  2. Gdy piwo będzie gorące, dodać, stale mieszając, śmietanę.Na końcu dodać pokrojony w kostkę ser.
  3. Potrzymać chwilę na ogniu, nie gotować. Podawać z pieczywem.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*