- Czas przygotowania
- 20 minut
- Czas gotowania
- 15 minut
- Poziom trudności
- łatwy
- Porcje
- 4 osoby
- Posiłek
- Obiad
- Autor
- Opublikowano
- 20 kwietnia 2017
- 75,00 dag
- Fasolka szparagowa
- 25,00 dag
- Jabłko
- 1,00 dag
- Bułka tarta
- 4,00 dag
- Masło
- 1,00 dag
- Natka pietruszki
- Fasolę obrać z włókien, pokroić na kawałki, ugotować w osolonej i ocukrzonej wodzie.
- Po ugotowaniu fasolę odcedzić. Jabłka obrać, zetrzeć na grubej tarce, dodać do odcedzonej fasoli i wymieszać.
- Dodać bułkę tartą przesmażoną na maśle. Podawać posypaną posiekaną natką pietruszki.
Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!