- Czas przygotowania
- 20 minut
- Czas gotowania
- 15 minut
- Poziom trudności
- łatwy
- Porcje
- 4 osoby
- Posiłek
- Lunch
- Autor
- Opublikowano
- 30 marca 2017
- 60,00 dag
- Ryba
- 25,00 dag
- Włoszczyzna
- 5,00 dag
- Masło
- 2,00 szt.
- Jajko
- 1,00 szt.
- Ziele angielskie
- 1,00 szt.
- Liść laurowy
- 1,00 szt.
- Natka pietruszki
- Rybę oczyszczoną pokroić w dzwonka. Następnie włożyć do ugotowanego uprzednio wywaru z włoszczyzny, dodać przyprawy i warzywa pokrojone w talarki.
- Całość gotować około 15 minut. Jajka ugotować na twardo, posiekać.
- Podając rybę kłaść na niej warzywa, porcję masła oraz posypywać jajkiem i natką pietruszki. Podawać z ziemniakami.
Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!