RYBA PO POLSKU

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
20 minut
Czas gotowania
15 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Lunch
Autor
Opublikowano
60,00 dag
Ryba
25,00 dag
Włoszczyzna
5,00 dag
Masło
2,00 szt.
Jajko
1,00 szt.
Ziele angielskie
1,00 szt.
Liść laurowy
1,00 szt.
Natka pietruszki
60,00 dag Ryba25,00 dag Włoszczyzna5,00 dag Masło2,00 szt. Jajko1,00 szt. Ziele angielskie1,00 szt. Liść laurowy1,00 szt. Natka pietruszki
RYBA PO POLSKU
  1. Rybę oczyszczoną pokroić w dzwonka. Następnie włożyć do ugotowanego uprzednio wywaru z włoszczyzny, dodać przyprawy i warzywa pokrojone w talarki.
  2. Całość gotować około 15 minut. Jajka ugotować na twardo, posiekać.
  3. Podając rybę kłaść na niej warzywa, porcję masła oraz posypywać jajkiem i natką pietruszki. Podawać z ziemniakami.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*