SZCZUPAK PO WARMIŃSKU

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
20 minut
Czas gotowania
60 minut
Poziom trudności
średni
Porcje
4 osoby
Posiłek
Obiad
Autor
Opublikowano
80,00 dag
Szczupak
6,00 dag
Tłuszcz
150,00 dag
Ziemniaki
25,00 dag
Śmietana
80,00 dag Szczupak6,00 dag Tłuszcz150,00 dag Ziemniaki25,00 dag Śmietana
SZCZUPAK PO WARMIŃSKU
  1. Rybę wyporcjować, posolić.
  2. Obrane ziemniaki pokroić w plastry, gotować we wrzącej, osolonej wodzie przez około 5 minut, odcedzić.
  3. Rondel wysmarować tłuszczem, włożyć ziemniaki i rybę, dodać pieprz, zalać śmietaną i piec w średnio gorącym piekarniku.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*