PODPŁOMYKI

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
15 minut
Czas gotowania
20 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
4 osoby
Posiłek
Przekąska
Autor
Opublikowano
50,00 dag
Mąka
2,00 dag
Jajko
0,25 l
Mleko
1,00 łyżka
Kminek
50,00 dag Mąka2,00 dag Jajko0,25 l Mleko1,00 łyżka Kminek
PODPŁOMYKI
  1. Sporządzić ciasto z mąki, jajek i mleka, dodać sól i kminek.
  2. Z ciasta wałkować okrągłe placki o grubości 1 cm, piec na gorącej blasze.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*