FASOLA Z ŻÓŁTYM SEREM

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Czas przygotowania
10 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
2 osoby
Posiłek
Kolacja
Autor
Opublikowano
40,00 dag
Fasoli
2,00 łyżka
Masła
4,00 łyżka
Utartego żółtego sera
4,00 łyżka
Posiekanej zielonej pietruszki
1,00 szczypt
Soli
1,00 szczypt
Pieprzu
FASOLA Z ŻÓŁTYM SEREM
  1. Ugotowaną jak wyżej fasolę polać zrumienionym, pokrajanym w cienkie plasterki boczkiem lub stopionym masłem (margaryną).
  2. Posypać utartym serem i posiekaną pietruszką. Podawać z dodatkiem sosów i surówek.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*