FASOLA Z ŻÓŁTYM SEREM

No votes yet.
Please wait...
Czas przygotowania
10 minut
Poziom trudności
łatwy
Porcje
2 osoby
Posiłek
Kolacja
Autor
Opublikowano
40,00 dag
Fasoli
2,00 łyżka
Masła
4,00 łyżka
Utartego żółtego sera
4,00 łyżka
Posiekanej zielonej pietruszki
1,00 szczypt
Soli
1,00 szczypt
Pieprzu
40,00 dag Fasoli2,00 łyżka Masła4,00 łyżka Utartego żółtego sera4,00 łyżka Posiekanej zielonej pietruszki1,00 szczypt Soli1,00 szczypt Pieprzu
FASOLA Z ŻÓŁTYM SEREM
  1. Ugotowaną jak wyżej fasolę polać zrumienionym, pokrajanym w cienkie plasterki boczkiem lub stopionym masłem (margaryną).
  2. Posypać utartym serem i posiekaną pietruszką. Podawać z dodatkiem sosów i surówek.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*