BARANINA DUSZONA Z JARZYNAMI

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Czas przygotowania
20 minut
Czas gotowania
40 minut
Poziom trudności
średni
Porcje
4 osoby
Posiłek
Obiad
Autor
Opublikowano
75,00 dag
Baranina bez kości
15,00 dag
Kalarepa
3,00 dag
Koncentrat pomidorowy
25,00 dag
Ziemniaki
10,00 dag
Groszek zielony
2,00 dag
Mąka
12,00 dag
Śmietana
BARANINA DUSZONA Z JARZYNAMI
  1. Baraninę sparzyć, posolić, oprószyć pieprzem, włożyć do rondla.
  2. Dodać do niej pokrojone w talarki warzywa, podlać małą ilością wody, dusić do miękkości.
  3. Następnie dodać koncentrat pomidorowy, zielony groszek, zaprawić mąką i śmietaną, zagotować. Podawać z ziemniakami.

Brak komentarzy, bądź pierwszy, aby go zostawić!

Dodaj komentarz

Uwaga: Użytkownicy są proszeni o powstrzymanie się od obelg, przekleństw i wulgarnych wypowiedzi. Zastrzegamy sobie prawo do usuwania komentarzy bez uprzedzenia lub wyjaśnienia.

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. Wymagane pola są podpisane za pomocą *

*
*